FacebookTwitterE-mailarrow-left

Dr. Béres-Deák Ügyvédi Iroda

Jogi és gazdasági mediáció

Dr. Béres-Deákné Iványi Szilvia

gazdasági mediátor, kereskedelmi szakértő

Irodánkban a jogi és gazdasági mediációval kapcsolatos ügyeket Dr. Béres-Deákné Iványi Szilvia intézi. Irodánk vállalja gazdasági társaságok, valamint magánszemélyek vállaltokkal szembeni vitás ügyeiben mediációs eljárás lefolytatását. A mediációs eljárás egy peren kívüli eljárás, mely során a közvetítő - mediátor, külső semleges fél - arra törekszik, hogy a feleket közös megegyezésre vezesse.

Mi a mediáció?

A mediáció közvetítést jelent. Semleges külső fél általi közvetítést vitás esetekben. Lényege, hogy gyorsan, olcsón és higgadtan peren kívüli közös megegyezésre jussanak a felek, a felek számára a legkedvezőbb módon.

Kinek nyújt segítséget a mediációs eljárás?

Mediációs eljárás alkalmazható gazdasági szervezetek egymás közötti vitás eseteinél, valamint magánszemélyek és gazdasági társaságok között kialakult feszültség esetén is.

Konzultáció

Kérem, keresse fel Dr. Béres-Deákné Iványi Szilviát előzetes megbeszélés, időpontegyeztetés céljából. Személyes konzultációra lehetőség van egyrészt a gyöngyösi irodánkban, másrészt személyes megegyezés alapján Budapesten, vagy az Ön cégének telephelyén.